Praktiken

Häverö Veterinärpraktik är en mindre veterinärmottagning som ligger i centrum av Hallstavik. Praktiken ägs och drivs av Annelie Eneroth, legitimerad veterinär och specialist inom reproduktion hos hund och katt. Inriktningen reproduktion vänder sig främst till dig som är uppfödare.

Vi vill ge våra djurägare ett personligt och tryggt omhändertagande och anpassa undersökningen/vården efter ditt djurs behov och dina önskemål som djurägare.

Till mottagningen är hundar och katter välkomna för både medicinska och kirurgiska behandlingar samt profylax.
Vi utför lab- och ultraljudsdiagnostik, alla prover förutom progesteron skickas till laboratorier där analysen utförs av biomedicinsk personal vilket säkerställer att hantering och analys av provet utförs på ett korrekt sätt. Vi använder oss av klinisk kemi och SVA för de vanligaste analyserna. Om ditt djur behöver utredas eller behandlas av en specialist eller om det är nödvändigt med sjukhusvård kommer vi att remittera till lämpligaste veterinär/djursjukhus i samråd med dig.

Tänder som behöver tas bort och/eller tandstensborttagning utförs under full narkos för säkerheten och resultatets skull. Vi har även en dentalröntgen.

Om du har frågor, behöver råd eller vill boka tid
Ring: 0175-14091

På bilderna visas ultraljudsundersökning och tandvård